AcmeLight в моєму місті

Ще новини

Дитячий конкурс пісні Євробачення щорічний міжнародний телевізійний пісенний конкурс, в якому беруть участь представники країн-членів Європейського союзу мовлення.

Аналог конкурсу пісні Євробачення з тією відмінністю, що в якості виконавців виступають діти до 15 років. Участь дитини у великому телепроекті - серйозне випробування не тільки для дітей, а й для їхніх батьків, а також для організаторів.

Компанія AcmeLight розробляє і виробляє світну в темряві продукцію для всіх сфер систем безпеки та евакуації людей. Останні роки в світі для забезпечення безпечної евакуації людей затвердилася концепція облаштування предметно-просторового середовища об'єктів, яка передбачає застосування люмінесцентних орієнтовно-знакових елементів з ефектом тривалого післясвітіння, добре помітних в темряві і в умовах задимлення. Відповідно організатори конкурсу гранично уважно ставляться до проведення такого масштабного міжнародного заходу і наша компанія AcmeLight не залишилася осторонь.

Що може бути важливіше за безпеку дітей?

У всьому цивілізованому світі основний акцент робиться на передбачення ситуації та її прогнозування.

При вирішенні питань забезпечення безпеки об'єкта важливо послідовне забезпечення всіх рубежів захисту. Велика допитливість дитини. Їй хочеться все дізнатися і самій все випробувати. І, звичайно, в першу чергу дитину цікавлять явища і предмети які є яскравими і надовго запам'ятовуються.
Тому компанія АкміЛайт забезпечила в концертному залі Heineken Music Hall фотолюмінісцентні евакуаційні системи безпеки (ФЕС).