AcmeLight в моєму місті

Ще новини

З того самого моменту, як VIRUS Music повідомив приголомшливу новину про те, що святкування ювілейного 550-го епізоду радіошоу Арміна ванн Бюрена, A State Of Trance, вперше відбудеться в Києві, а винуватець урочистості Armin van Buuren оголосив лайн-ап, що очікує нас, пройшло не багато часу.

І ось 10 Березня ця грандіозна музична подія відбулася в стінах МВЦ!

«Шість міст, п'ять тижнів. Лондон, Москва, Київ, Лос-Анджелес, Майамі, Ден Бош. Одна глобальна аудиторія»- ці слова звучали в інтро до ювілейного епізоду 550 ASOT - Invasion ...

Зоряний лайн-ап, підібраний Арміном спільно з VIRUS Music спеціально для української публіки обіцяв 10 годин безумства. І кожен з діджеїв дотримав цю обіцянку.

А тепер підіб'ємо невеликий підсумок по ASOT 550 у Києві. Свято, дійсно, вдалося на славу. За відгуками тих, хто там був, так само свято відвідали і представники АКМЕЛАЙТ, ми можемо зробити висновок, що це було дійсно щось! Відмінний зал, гарне обслуговування, продукція компанії АКМЕЛАЙТ у вигляді попільничок і футболок зі світною символікою, адекватний і дружній натовп плюс відмінна музика - що ще потрібно для такої події? Всі ді-джеї були просто в захваті від події і залишилися дуже задоволені. Ну і нарешті, сам Армін довго дякував всіх і додав, що це була одна з кращих вечірок ASOT, пообіцявши ще раз приїхати в Україну.