AcmeLight в моєму місті

Ще новини

12-15 березня 2015 року в м. Одеса пройшла 25-а Міжнародна спеціалізована виставка з будівництва та благоустрою будинку і квартири «Ваш дім, Одеса - 2015 / весна».

Більше 120 компаній-експонентів з різних міст України та ближнього зарубіжжя представили в експозиції виставки свої товари та послуги для різних напрямків будівельної галузі, а також сучасні рішення обробки і дизайну інтер'єру.

На виставці була представлена продукція ТМ "Acmelight" - Фабрики з виробництва світних у темряві фарб для різних напрямків, а також готової продукції. На спеціалізованій виставці з будівництва та благоустрою будинку і квартири «Ваш дім, Одеса - 2015 / весна», представляв нашу компанію партнер з Одеси Олег Макаренко. Олег продемонстрував широкий асортимент продукції для оздоблювальних робіт, такі як: декоративну фарбу Acmelight Craquelure, світну в темряві венеціанську штукатурку Acmelight Antic, а також представив увазі відвідувачів унікальні можливості заповнювача швів Acmelight Grout, який можна застосовувати не тільки всередині і зовні приміщення, але навіть для басейнів. Крім перелічених вище продуктів, великим інтересом користувалася фарба для інтер'єрних робіт Acmelight Interior, за допомогою якої можна створювати неповторні малюнки в дитячій, а також створити власне зоряне небо.

vystavka odesa

Виставка допомогла експонентам зрозуміти потреби ринку і тренди, а також представити дизайнерам і архітекторам свою продукцію.

Цього року захід відвідало більше 5 тис. осіб.