AcmeLight в моєму місті

Ще новини

Потопаючий у зелені Алмати, розташований у підніжжі засніжених гір Заїлійського Алатау, «візитної картки» міста, був і залишається одним з найчарівніших витворів у Центральній Азії.

Алмати сьогодні - найбільший мегаполіс Казахстану, науково-освітній, культурний, історичний, фінансово-економічний, банківський і виробничий центр країни.

На початку третього тисячоліття в Алмати реалізуються широкомасштабні проекти, одним з яких став введення в дію метрополітену у 2011 році. Алматинська підземка у 2012 році була удостоєна високих нагород Європейського товариства дослідження якості (ESQR) за якість.

Особливий статус місту додає і те, що в Алмати розташовані головні офіси найбільших банків Казахстану і філії транснаціональних фінансових інститутів і компаній.

Пишаємося, що в такому чудовому місті з'явився дилер ІП Acmelight Almaty, компанії AcmeLight, виробника світної фарби, і впевнені що відвідавши представництво за адресою: проспект Суюнбая 47. Ви поринете в чудовий світ світної продукції.

Алмати прийматиме у себе ігри Всесвітньої зимової Універсіади 2017 року. До відкриття Універсіади в місті будуть побудовані спортивне селище, новий льодовий палац і багато інших сучасних об'єктів. Хочеться сподіватися, що світні фарби радуватимуть гостей та мешканців південної столиці Казахстану.