AcmeLight в моєму місті

Ще новини

З 17 по 18 листопада 2015 року в місті Астана у виставковому центрі «КОРМЕ» відбувся Міжнародний форум ЖКК-ЕКСПО-2015. У рамках форуму пройшла V Міжнародна конференція «Енергоефективне ЖКГ та інноваційна будівельна індустрія Казахстану», а також VIII Міжнародна виставка житлово-комунального господарства.

Компанію Acmelight на форумі представляв наш дистриб'ютор в Республіці Казахстан - компанія ТОО «Арт Буд Спецкомплект» та її керівник Карімов Арман Єркенович.

Продукція була представлена в наступних тематичних розділах:

  • Енергозбереження, енергоефективність, ресурсозбереження;

  • Будівельна індустрія, технології, матеріали, «зелене будівництво»;

  • Енергоефективна світлотехніка, системи освітлення та управління.

ТОО «Арт Буд Спецкомплект» представила наступні продукти Фабрики з виробництва матеріалів, що світяться Acmelight: люмінесцентна фарба Acmelight FES, яка застосовується для розмітки маршрутів аварійної евакуації людей; Acmelight Road - світна фарба для розмітки автомобільних доріг; схеми плану евакуації на світному фотопапері; знаки безпеки на плівці FES.

Карімов Арман Єркенович

Як стверджує Карімов Арман Єркенович, стенд зі світною продукцією викликав непідробний інтерес представників ЖКГ: «Це новий перспективний напрямок по впровадженню сучасних систем безпеки в житлових, адміністративних і громадських будівлях і приміщеннях в Казахстані. Наша компанія готова доносити до широкої громадськості всі переваги, вигоди і нагальну необхідність оснащення системою ФЕС для порятунку людей у разі надзвичайних ситуацій».