AcmeLight в моєму місті

Ще новини

9 років для підприємства - це багато чи мало? Якщо порівнювати шлях з найбільшими корпораціями - це мало, але якщо розглядати роботу в умовах світової кризи, то рік йде за два. Компанія неодноразово переживала і злети і неетичні нападки конкурентів, але не зупинялася на досягнутому.

За 9 років бізнес сходження від невеликої майстерні до Фабрики з виробництва світних матеріалів, вдалося не просто налагодити власне виробництво, але і зробити світні матеріали відповідними до міжнародних стандартів. Світна продукція Acmelight™ є на всіх континентах: в Європі, Азії, Африці, Америці і Австралії. Поки ще не в усіх країнах, але це в планах компанії на найближчі 10 років.

Слоган Acmelight «Ми бачимо світ по-різному, кожну хвилину наповнюючи його яскравими емоціями» відображає бачення керівництва і дає напрямок діяльності співробітникам компанії. І своїх партнерів і дилерів компанія сприймає також як своїх співробітників, так як, роблячи одну справу, неможливо бути окремо, в стороні. За 9 років компанії вдалося створити 25 дилерських представництв по поширенню і продажу світної продукції. Може це і не багато, але прагнення до якості, а не кількості виправдане. І коли наші Замовники передають позитивну оцінку продукції Acmelight™ з вуст наших конкурентів, то це варто тих зусиль, які докладають фахівці всіх напрямків в компанії.

9 років компанія займається впровадженням в життя фотолюмінісцентних систем безпеки, крок за кроком розповідаючи і показуючи власникам будівель і приміщень чому необхідно широко впроваджувати світні в темряві евакуаційні шляхи виходу. Вихід повинен бути завжди! І той, хто зрозумів це - той з Acmelight!

Через 9 років можна з упевненістю віднести Acmelight до лідерів по виробництву світних фарб в світі. І це предмет нашої гордості, і це та планка, нижче якої ми не маємо право опуститися. Тільки вище, тільки краще, тільки гарніше!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОМПАНІЯ! НОВИХ ДОСЯГНЕНЬ І ЦІКАВИХ ПРОЕКТІВ!