AcmeLight в моєму місті

Ще новини

Відмінна новина для будівельників - оздоблювальників, рекламників і фахівців з систем безпеки. У квітні 2016 року за численними проханнями дилерів компанія вирішила ввести нову лінійку продукції - світловідбиваючі фарби.

Звичайно, такі фарби не замінять світні в темряві. І, якщо застосування світних фарб не представляється можливим в освітлених місцях, то світловідбиваючі поверхні можуть підвищити безпеку на дорогах в нічному місті.

Світловідбиваючі фарби Acmelight™ виробляються за унікальною технологією компанії із застосуванням спеціальних компонентів для створення ефекту світловідбивання. З огляду на агресивне середовище доріг і підвищене навантаження на покриття, технологи Фабрики з виробництва світних продуктів розробили таку рецептуру фарби, яка дозволила зробити світловідбиваючі покриття підвищеної міцності, стійкими до впливу високих і низьких температур, а також мастил і ПММ.

Світловідбиваючі фарби Acmelight™ доступні за ціною, а значить мають всі шанси стати затребуваним товаром на ринку спеціальних фарб. Тим більше, що світловідбиваючі фарби маю досить широкий спектр застосування: креативна реклама, оформлення вітрин, внутрішнє оздоблення розважальних комплексів і концертних залів, виготовлення спецодягу і брендування транспортних засобів, нанесення спеціальних позначень на об'єктах підвищеної небезпеки, а також розмітка аварійних маршрутів всередині будівель.