AcmeLight в моєму місті

Ще новини

Скоро 1 вересня і мільйони школярів повернуться після літніх канікул до школи, а деякі вперше почнуть ходити на навчання. Дорога до школи часто лежить через проїжджу частину і, щоб убезпечити свою дитину на дорогах, АкміЛайт пропонує купувати світловідбиваючі нашивки на одяг і світлоповертальні наліпки на ранці та портфелі.

Але, якщо у Вашому місті немає таких нашивок у продажу, не турбуйтеся! Досить купити банку світловідбиваючої фарби Acmelight™ і звернутися в майстерню, яка займається шовкотрафаретним друком. Різноманітність світловідбиваючих фарб ТМ Acmelight дозволяє зробити їх на різних матеріалах: тканині, пластику, дереві, оракалі. Звичайно, одиничне замовлення робити вкрай невигідно, а ось партія обійдеться недорого. Можна організувати виготовлення нашивок для учнів кількох класів або навіть всієї школи. Таку нашивку можна зробити у вигляді фірмового позначення школи або ліцею.

Наліпки робляться на самоклеючій плівці оракал з нанесенням зображення світловідбиваючою фарбою Acmelight Reflex for Oracal.