AcmeLight в моєму місті

Ще новини

У 2013 році, в Україні, були введений новий національний стандарт у системах пожежної безпеки - ДСТУ 7313:2013: "Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмінесцентні.".

Даний стандарт ДСТУ 7313:2013 був введений з метою забезпечити безпечну евакуацію і надання інформації з правилами поведінки в умовах обмеженої видимості або повної темряви (аварійне відключення освітлення) в разі виникнення надзвичайної ситуації (пожежа, аварія, стихійне лихо, катастрофи, загрози проведення терористичного акту, тощо). ФЕС розробляється для будинків, споруд, навчальних закладів, розважальних центрів, лікувальних закладів, готелів, адміністративних установ, виробничих споруд, підземних споруд, метрополітенів.

Дотримання ДСТУ 7313:2013 забезпечує орієнтацію в темряві і швидку евакуацію у випадку НС.

Згідно з даними нормативами, компанія ТОВ «ОДВ-ЕЛЕКТРИК» звернулася до компанії Acmelight з питання поставки відповідних, до технічного регламенту, фотолюмінісцентних матеріалів, і проведення модернізації систем пожежної безпеки.

На першому етапі було проведено нанесення лінійної розмітки евакуаційних шляхів. Результат видимості маршруту при освітленні і без освітлення ви можете побачити на фото нижче.

Викоритовувалася люмінесцентна фарба для систем безпеки Acmelight FES жовтого кольору.