AcmeLight в моєму місті

Ще новини

Одним з основоположних принципів АкміЛайт - це створення максимально сприятливих умов співпраці для покупців і партнерів компанії в різних країнах світу.

Під цим йдеться про великий комплекс робіт, в тому числі і створення швидкої, максимально спрощеної і мінімально оподатковуваної системи постачання продукції. Такі преференції на території держав Росії, Білорусі і Казахстану дає сертифікат митного союзу. В червні 2014 наша компанія отримала Свідоцтво про державну реєстрацію, яке підтверджує, що продукція АкміЛайт відповідає Єдиним санітарно-епідеміологічним і гігієнічним вимогам до товарів, що підлягають санітарно-епідеміологічному нагляду (контролю), затвердженим Рішенням Комісії Митного союзу і дозволена для реалізації та використання.

Це - дуже хороша новина для теперішніх та майбутніх дилерів Росії, Білорусі та Казахстану.

По-перше, тепер замовлена продукція буде ще швидше проходити митницю без оплати додаткових мит; по-друге, сертифікат дає можливість безперешкодної торгівлі на території країн митного союзу без оформлення інших дозвільних документів; по-третє, сертифікат дає можливість вільної участі в державних тендерах.

 

Компания Акмилайт получила сертификат Таможенного союза