AcmeLight в моєму місті

Ще новини

Щодня Фабрика з виробництва матеріалів, що світяться отримує десятки листів схожого змісту: «Запрошуємо Вас до взаємовигідної співпраці по реалізації Вашої продукції в Нашій сонячній країні Узбекистан. Ми завжди враховуємо потреби партнерів і готові працювати над новими проектами для розширення бізнес можливостей.

На сьогоднішній день ми об'єднали кращих Професіоналів в кожному з напрямків і не боїмося довести це на ділі. Від імені нашої Компанії «REPAIRS BRIGADE» можу запевнити Вас в нашій повній готовності до співпраці і безмежної підтримки наших партнерських відносин. »

Що робить менеджер комерційного відділу Acmelight? Звичайно передає такі запити і пропозиції своїм дилерам. Так сталося і з цим листом. І ми впевнені, що наш дилер в Ташкенті Тарасенко Оксана ТОВ "Адамант" (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її./тел.моб: +998 (90) 935-85-01) зробить все можливе, щоб будівельні компанії Узбекистану почали повсюдно використовувати такі цікаві і одночасно практичні інноваційні продукти - світні фарби.