AcmeLight в моєму місті

Ще новини

Ось і підійшов до кінця непростий 2014 - рік політичної та економічної нестабільності в Україні. Непросто було всім: і нашій компанії, і нашим дилерам.

Але, незважаючи на складності періоду, компанія АкміЛайт зуміла з успіхом використовувати свій потенціал і не просто вижити, а й значно наростити оберти.

За рік дружний колектив однодумців і фанатів світних фарб поповнився:

  • 17 дилерами

  • 40 партнерами

  • в 15 містах країн СНД, Європи, Близького Сходу, Африки та Америки.

І це просто супер!

Тепер про світні фарбі ТМ Acmelight знають на 4 континентах!

Як вдалося досягти таких хороших результатів? По-перше, завдяки дружньому і згуртованому колективу Фабрики з виробництва світних продуктів АкміЛайт, починання яких завжди підтримують її керівники. Всі, починаючи з робітників на виробництві і закінчуючи директором компанії, не просто вірять у свій продукт - вони ним пишаються. І є чим. Компанія у 2014 році освоїла 9 нових продуктів. І це, по-друге, так як номенклатура світних продуктів і їх якість дозволили розпочати співпрацю, незважаючи на побоювання наших майбутніх партнерів через ситуацію в країні. По-третє, інноваційні продукти компанії знаходять застосування в найнесподіваніших місцях, і це розширює сфери використання світних фарб.

Компанія АкміЛайт дякує всім своїм дилерам та партнерам за плідну роботу у 2014 році і з радістю чекає зустрічі у прийдешньому 2015!