AcmeLight в моєму місті

Ще новини

В обласному центрі на вулиці Дворцовій (біля будівлі кінотеатру «Зоряний» з боку скверу з пантерами) кропивничанам презентували перший в місті люмінесцентний мурал - «Королева ночі», створений за грант від фонду «Перспектива», громадського діяча Артема Стрижакова.

Ідея його створення належить студентці льотної академії Карині Хван. Так вона хотіла зробити нічне місто затишніше і красивіше. «Це така чарівна дівчина, яка спить вдень і її обходять всі турботи і переживання, але вночі, коли заходить сонце, вона відкриває очі і зачаровує всіх перехожих своєю красою і спонукає задуматися і насолодитися зачаруванням ночі», - говорить Карина.

Світний малюнок прикрасив одну зі стін колишнього кінотеатру «Зоряний». Він додав Кропивницькому трохи чарівності. Співавтор проекту Дмитро Бабак зазначає, що «Королева ночі» втілює не просто молодь, а й всю Україну, яка скоро стане від сну і здивує всіх своєю красою і світлом, який осяє шлях у світле майбутнє».

Для допомоги в створенні муралу Дмитро звернувся до нашої компанії і після всіх отриманих ввідних інструкцій і рекомендацій - не склало складності втілити в життя ідею Карини.

Над «Королевою ночі» працювали близько 30 волонтерів, які наносили малюнок на стіну впродовж 7 днів, навіть під час дощу. Але нічого не змогло перешкодити закінчити проект до Дня міста.

Для створення даного зображення використовувалася люмінесцентна фарба Acmelight Facade.