AcmeLight в моєму місті

Ще новини

Фабрика з виробництва матеріалів, що світяться Acmelight сьогодні вже визнаний лідер з виготовлення готових до застосування світних фарб на різних континентах.

Але 9 років назад, коли тільки все починалося, було ой як не просто запустити виробництво, отримати всі дозволи, випустити першу партію, провести ряд випробувань і показати майбутнім покупцям переваги продукту Acmelight™.

Не приховуємо, багато хто намагався повторити досвід Acmelight але всі їхні зусилля закінчувалися банальним перепродажем або недолугим змішуванням компонентів для продажу, що звичайно не приводило до належного результату. Багато скопійовано і буквально «злизано» ідей у компанії. Але те, що робить одна з компаній, зареєстрована в Ризі (Латвія) - це навіть не недобросовісна конкуренція, це відверте інформаційне злодійство! Так звані «фахівці» цієї організації навіть не обтяжують себе щось міняти (крім своєї назви звичайно) в описах, застосуванні, майстер класах і навіть назві продуктів, тупо поцуплених з сайту Acmelight! І вони не соромляться розсилати листи контрагентам Acmelight з пропозиціями про поставку і навіть заявляють про якесь виробництво. Але це викликає не гнів, а дещо інші почуття. Вони схожі на гидливість. Той, хто використовує подібні нечистоплотні методи завоювання місця під сонцем, не гідний бути бізнесменом.

Є, звичайно, стратегія в маркетингу - Йди за лідером. Але не так, панове!